Duizenden Vakantiewoningen in heel Europa!

Keuze uit 3.720 vakantiewoningen

Header

Vakantiewoning huren in Oostenrijk

Geniet van de sneeuw en de natuur in het prachtige Oostenrijk. Vakantiewoningen in Oostenrijk liggen regelmatig hoog in de bergen. Vanuit uw chalet stapt u op de ski om een weekje te gaan wintersporten. U kunt genieten van de schone buitenlucht in een typische Oostenrijkse omgeving. Liefhebbers van wintersport vinden de prijzen vaak erg pittig in Oostenrijk. Maar u kunt besparen door een vakantiewoning te boeken. U kunt in een bungalow de prijs delen per persoon. Terwijl u in een hotelkamer vaak per persoon betaalt. U kunt zo voordelig op vakantie in Oostenrijk.

Oostenrijk is een veelzijdig land om uw vakantie in door te brengen. Als u in hartje winter een bezoek brengt dan vindt u de meeste vakantiewoningen in Oostenrijk in de bergen. Regelmatig stapt u direct vanuit uw bed op de latten en kunt u genieten van de sneeuwpret. In de zomer ligt er uiteraard geen sneeuw in het land. Maar u kunt nog steeds genieten van de natuur en rust. In Oostenrijk zijn tientallen wandelroutes aangelegd waar u een wandeling door de bergen kunt maken. U kunt ervoor kiezen om bergen te beklimmen, of gebruik te maken van een lift. Vanuit de lift heeft u een prachtig overzicht over de bergen en de natuur. Vooral natuurliefhebbers verblijven tijdens de zomervakantie in een van de vele vakantiewoningen in Oostenrijk.

Oostenrijk is kindvriendelijk ingesteld. Regelmatig zijn er activiteiten in de omgeving voor kinderen. Zoals een skischool of Alpine Coasters waar de kinderen in een soort achtbaan van de berg gaan. Kinderen vermaken zich prima met de animatie in Oostenrijk. Een gezellig voordeel aan Oostenrijk is dat de kinderen in dezelfde bungalow als u slapen. Bij hotelkamers slaapt u al snel gescheiden van uw kinderen door twee aparte kamers. In een vakantiewoning heeft u het Oostenrijkse gevoel in een kindvriendelijke omgeving.


Hütte Präbichl

Hütte Präbichl

Prabichl in Stiermarken bevindt zich te midden van de onbedorven natuur met een adembenemend panoramisch uitzicht over de omliggende bergen. Hier...
Vanaf: € 712.00
Meer info